(022) 886-161 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obavjest korisnicima usluge odvoza komunalnog otpada

S obzirom na sezonsko povećanje količina komunalnog otpada i visokih temperatura davatelj usluge će nastaviti po planu odvoza bez obzira na praznik 05.08.2020 te će se u navedenim naseljima Grada Drniša: Pakovo Selo, Pokrovnik, Radonić, Žitnić, Sedramić, Parčić, Miočić, Bučić, Otavice, Gradac i Ružić izvršiti odvoz bez pomicanja na slijedeći radni dan.

Mole se korisnici da iznesu, sukladno svojoj potrebi, spremnike na javnu površinu.

Ujedno svim svojim korisnicima i svim žiteljima Grada Drniša, Općine Ružić te Općine Promina čestitamo 5. kolovoza - Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Obavijest korisnicima odvoza komunalnog otpada

S ciljem unaprijeđenja naše usluge prema krajnjem korisniku uvodimo mogućnost kupnje jednokratne vrećice volumena 120 L za povremeno odlaganje miješanog komunalnog otpada uz postojeći odabrani tarifni sustav.

Kupnjom te vrećice koja na sebi ima oznaku davatelja usluge i količine otpada koja se u nju može odložiti korisnik automatski podmiruje dodatno zbrinjavanje svog otpada.

Svaka vrećica prilikom odlaganja treba biti uredno zatvorena te odložena uz postojeći spremnik nakon čega će biti pokupljena prilikom pražnjenja spremnika. Vrećica služi isključivo za miješani komunalni otpad.

Vrećice korisnici mogu kupiti komadno po potrebi, a biti će dostupne u našoj poslovnici na blagajni autobusnog kolodvora Drniš. Cijena jedne vrećice od 120 L iznosi 10,85 kn.

Lokacije i koordinate spremnika za staru odjeću i obuću na području Grada Drniša

Obavještavaju se svi građani s područja grada Drniša da svoju staru odjeću i obuću mogu odložiti na sljedećim lokacijama:

Obavijest o ponovnom početku rada gradske zelene tržnice

Pridržavajući se svih potrebnih mjera prevencije širenja epidemije COVID-19 postignuti su uvjeti za ponovno puštanje u rad naše zelene tržnice.

Tržnica će početi s radom 21.04.2020. godine.

Radno vrijeme tržnice je skraćeno:

od 8:00h do 13:00h.

Molimo sve posjetitelje i prodavače da se obavezno pridržavaju svih potrebnih uputa socijalnog distanciranja te svih općih mjera propisanih od HZJZ.

Prodavače koji žele osigurati prodajno mjesto na tržnici molimo da se što prije jave u upravu društva kako bi im se isto osiguralo.

Isto mogu učiniti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefona 022 886-593.

Uprava društva

Obavijest o mogućnostima rada tržnice na otvorenom

Uslijed više upita javnosti o radu gradske tržnice obavještavamo javnost i sve naše korisnike da, pridržavajući se mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite RH, do daljnjeg tržnica na otvorenom neće biti otvorena za rad.

Moguć je rad jedino registriranih gospodarstvenika koji u sklopu tržnice imaju mogućnost trgovanja u zatvorenom prostoru pridržavajući se svih potrebnih mjera zaštite protiv COVID-19.

Nastavno na odluku Stožera civilne zaštite RH od 27.03.2020. godine o iznimnom dopuštenju rada tržnica uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašene epidemije COVID-19 procijenili smo da tržnica u Gradu Drnišu ne može udovoljiti svim potrebnim kriterijima za dopustivost rada.

Obavijest o privremenoj obustavi rada autobusnog kolodvora Drniš te gradske tržnice

Obavještavaju se svi naši korisnici da se sukladno odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske privremeno, od 22.03.2020. godine, obustavlja rad autobusnog kolodvora u Drnišu za sve putnike i korisnike, te za sav autobusni promet. Također se obustavlja i rad gradske tržnice.

Mole se svi korisnici koji su naše usluge plaćali na blagajni kolodvora da to ubuduće čine ili putem e-bankarstva ili putem banaka. Zbog nastale situacije Gradska čistoća Drniš d.o.o. će svim svojim korisnicima tolerirati eventualno kašnjenje plaćanja izvršenih usluga.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. ODLUKA O PRIVREMENOJ OBUSTAVI JAVNOG PROMETA 55 KB PDF
2. ODLUKA O MJERI OBUSTAVE RADA TRŽNICA I SVIH OBJEKATA U SASTAVU TRŽNICA U KOJIMA SE OBAVLJAJU DRUGE DJELATNOSTI 46 KB PDF

Obavijest svim korisnicima usluga Gradske čistoće Drniš d.o.o.

Sukladno novonastaloj situaciji u svezi s opasanosti širenja korona virusa, a sve u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Grada Drniša, Gradska čistoća Drniš d.o.o. do daljnjega neće raditi sa strankama na adresi Stjepana Radića 69. Drniš.

Svoje primjedbe, reklamacije, prigovore te zahtjeve molimo da, ukoliko ih ne možete uputiti putem telefona, pošte ili e-maila, možete ostvariti u našoj poslovnici na Autobusnom kolodvoru Drniš na adresi 142. Brigade 5. u vremenu od 07-14 sati svakim radnim danom od ponedjeljka do petka.

Sve ostale informacije možete dobiti preko kontakata:

  • TEHNIČKA SLUŽBA: 022/886-161
  • RAČUNOVODSTVO: 022/886-543
  • PRAVNA SLUŽBA: 022/886-593
  • AUTOBUSNI KOLODVOR: 022/310-115

E-MAIL:

  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Molimo sve naše korisnike za razumijevanje!

Direktor
Marinko Šindilj, struč.spec.oec.

  • bg